עוגת תפוחים

החומרים:

כלים:

2 תבניות אינגליש קייק

1 כוס (200 מ"ל) שמן קנולה
2 כוסות + 2 כפות (300 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
1 כוסות (300 גרם) סוכר
5 ביצים
1 שקית (10 גרם) אבקת אפיה maimon's
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל maimon's
כפית קינמון
4 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מקציפים במיקסר עם מטריפהאת הביצים, סוכר וסוכר וניל במהירות גבוהה עד קבלת תערובת תפוחה והומוגנית. מורידים מהירות ומוסיפים שמן בזילוף איטי.
  • מנפים קמח ומערבבים עם אבקת אפיה וקינמון.
  • מוסיפים לבלילה את תערובת הקמח. מערבבים במהירות נמוכה עד שכל הקמח נבלע.
  • מוסיפים את תפוחי העץ ולערבב פנימה במרית או כף עץ.
  • אופים כחצי שעה עד 40 דקות .

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח רב תכליתי , אבקת אפיה , סוכר וניל ,