מאפין דובדבנים טריים

החומרים:

החומרים להכנת 18 מאפינס:

1 כוסות (245 גרם) קמח תופח maimon's
½ כפית מלח
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 ביצים
½ כוס (100 מ"ל) שמן קנולה
כוס (180 מ"ל) חלב
½ 1 כוסות דובדבנים מגולענים

אופן ההכנה:

  • מרפדים תבנית שקעים ב-18 עטרות נייר ומחממים תנור ל-180 מעלות.
  • בקערה בינונית מערבבים קמח ומלח. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים, סוכר, ביצים ושמן. מוסיפים חלב, תמצית וניל ומערבבים.
  • מוסיפים תערובת קמח בבת אחת ומערבבים על מהירות נמוכה עד שהתערובת אחידה. מקפלים פנימה את הדובדבנים.
  • מעבירים את הבלילה לעטרות נייר עד גובה ואופים 25-30 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
  • מצננים כ-10 דקות לפני ההגשה.ניתן לבזוק באבקת סוכר.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח תופח , תמצית בטעם וניל ,