עוגת אגוזים נפלאה לפסח

החומרים:

תבנית בקוטר 24-26
6 ביצים
¼ 1 כוסות (250 גרם) סוכר
2 כוסות (200 גרם) שקד מולבן טחון maimon's
2 כפות מיץ תפוזים
1 כף קמח מצה טחון דק
2 כפות גדושות ריבת תות או משמש

לציפוי:

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שהתערובת הופכת בהירה ותפוחה.
  • מקפלים פנימה את השקדים, אגוזים, תמצית וניל ומיץ תפוזים.
  • יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
  • מחממים את הריבה במיקרו על מעל הכיריים עד שהופכת נוזלית. מורחים את הריבה מעל העוגה.
  • מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומקשטים מעל. מקררים עד ההגשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שקד מולבן טחון , אגוז מלך טחון , תמצית בטעם וניל , אבקת סוכר ,