עוגת שוקולד חמה לפסח

החומרים:

(ל-12 יחידות)
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות (או מרגרינה לגרסת פרווה)
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 כפות (40 גרם) קמח מצה דק
4 ביצים

אופן ההכנה:

  • ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו או בבאן-מרי עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות ושופכים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים בעדינות.
  • מקפלים פנימה את הקמח עד שנבלע בתערובת.
  • מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.
  • מצננים כ-5 דקות ומגישים חמים. כדאי להגיש עם כדור גלידה וניל.
טיפ: מכינים את העוגות עד 3 ימים מראש ושומרים במקרר. לפני ההגשה מחממים כחצי דקה במיקרו.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% ,