עוגיות בוטנים לפסח

החומרים:

(ל-40 עוגיות)
2 כוסות (200 גרם) בוטנים קלויים וטחונים
1 שקית (100 גרם) שקד טחון maimon's
½ 1 כוסות (210 גרם) קמח מצה דק
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה בטמפ' החדר
קורט מלח

לקישוט:

½ כוס (50 גרם) חצאי בוטנים קלופים

אופן ההכנה:

  • שמים את כל החומרים בקערת המיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
  • עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מכינים מהבצק כדורים בקוטר של 2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ.
  • מניחים חצי בוטן במרכז כל עוגייה ולוחצים אותו מעט פנימה.
  • אופים 20-25 דקות. מצננים ומאחסנים בכלי סגור עד שבוע.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שקד מולבן טחון , תמצית בטעם שקדים ,