קרמבו ורוד חגיגי

מתכון: שרית נובק- misspetel

החומרים:

(20 מנות)
לתחתית: 
1 תערובת להכנת כדורי שוקולד maimon's 
למילוי:
150 גרם חלבונים
300 גרם סוכר
50 גרם מרשמלו
1 כף מים
צבע מאכל אדום maimon's
לציפוי: 
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% maimon's
כף שמן צמחי
לקישוט: 
פרחי בצק סוכר

אופן ההכנה:

1. מכינים את תערובת כדורי השוקולד לפי ההוראות.

2. שופכים את התערובת על גבי נייר אפיה ומשטחים מעט בידיים.

3. מניחים מעל נייר אפיה נוסף ומרדדים עם מערוך ליריעה בעובי כ-1/2 ס"מ.

4. מכניסים למקרר לשעה עד שמתקשה.

5. מוציאים מהמקרר וקורצים עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ.

מכינים את המלית:
6. מוסיפים חלבונים וסוכר לקערה חסינת חום. מניחים מעל סיר אדים (בן מארי) ומחממים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהתערובת חמימה למגע ורוב הסוכר נמס. 

7. מעבירים לקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומקציפים כ-10 דקות עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.

8. מכניסים לקערה קטנה את המרשמלו והמים וממיסים במיקרו, בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.    

9. מוסיפים את תערובת המרשמלו וצבע מאכל לתוך המרנג ומערבבים בעדינות.

10. מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים תלוליות גבוהות מעל העיגולים שקרצנו. מכניסים למקפיא לשעתיים.

לציפוי: 
11. ממיסים את השוקולד צ'יפס במיקרו, בפולסים. מוסיפים את השמן ומערבבים לתערובת אחידה. 

12. מוציאים את הקרמבו מהמקפיא וטובלים כל אחד בשוקולד. מצמידים לכל אחד פרח מבצק סוכר. 

13. מקררים עד שהציפוי מתקשה.