רולדת כדורי שוקולד ותותים

מתכון: Petit Gateau

החומרים:

1 תערובת להכנת כדורי שוקולד maimon's
½ כוס (125 מ"ל) חלב / מים
4 כפות שמן
למילוי:
1 פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's 
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה
½ כוס תותים חתוכים לקוביות קטנות

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את התערובת כדורי שוקולד עם החלב/ מים והשמן לקבלת עיסה אחידה.

2. משטחים מלבן על נייר אפייה ומכניסים לקירור.

3. חותכים חלק קטן  מהעיסה ומגלגלים 4-5 כדורי שוקולד קטנטנים.

4. במיקסר מקציפים את הפודינג עם השמנת לקצפת יציבה.

5. מורחים על המלבן המרודד של העיסה, שכבה של פודינג.

6. מפזרים מעל תותים.

7. מגלגלים לרולדה ומאחסנים במקרר כשעתיים להתייצבות.

8. מעטרים בעוד פודינג, תותים וכדורי שוקולד ומגישים.