טארט פסיפלורה

החומרים:
(12 טארטלטים)לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות) טארטלטים maimon's
לגנאש:
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
150 מ"ל שמנת מתוקה
לקרם פסיפלורה:
4 ביצים
120 גרם סוכר
170 גרם מחית פסיפלורה
160 גרם חמאה רכה
קורט מלח
אופן ההכנה:
- בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה.
- בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים.
- בסיר על אש בינונית טורפים ביצים, סוכר, מלח ומחית פסיפלורה עד להסמכה.
- מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים.
- יוצקים מעל הגנאש שוקולד ומקררים.