טארטל שוקו שוקו

החומרים:

(12 טארטלטים)
 
לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות)  טארטלטים maimon's 

לקרם שוקולד:
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
150 מ"ל שמנת מתוקה 
1 פודינג שוקולד אמיתי maimon's
250 מ"ל שמנת מתוקה 

לקישוט:
סוכריות בטעם שוקולד maimon's 
סוכריות צבעוניות maimon's
 
 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה. 
  2. בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס.
  3. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים ומכניסים למקרר להתייצבות כ-30 דקות. 
  5. מקציפים את הפודינג עם השמנת מתוקה ובעזרת שק זילוף וצנטר מזלפים מעל הטארטלטים בצורות שונות.
 
גיוון:
ניתן לקשט בעזרת סוכריות לקישוט.
ניתן להחליף את הפודינג בפודינג וניל צרפתי maimon's