הממתק המושלם לפסח

החומרים:

1 שקית (100 גרם) שקד מולבן שלם maimon's
½ כוס (50 גרם) פקאן מסוכר maimon's
1 פחית (400 גרם) חלב ממותק
2 כוסות (200 גרם) קוקוס טחון maimon's

אופן ההכנה:

  • קולים את השקדים בתנור או בטוסטר-אובן כעשר דקות בחום של 150 מעלות.
  • ממיסים שוקולד במיקרו באינטרוולים של 30 שניות עד שנמס לגמרי.
  • אל השוקולד המומס מוסיפים חלב ממותק, קוקוס טחון, דובדבנים, שקדים ואגוזי פקאן ומערבבים היטב.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בניר אפייה או נייר שעווה ומצננים מספר שעות עד התקשות.
  • הופכים מעל קרש חיתוך, מקלפים את הנייר וחותכים לריבועים בגודל 2 על 2 ס"מ.
  • שומרים במקרר.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שקד מולבן שלם , פקאן מסוכר , נטיפים בטעם שוקולד לבן , קוקוס לבן טחון , דובדבנים מסוכרים ,