קרמבו מהיר ואלגנטי

החומרים:

20-25 עוגיות עגולות

לקרם:

1 כוס (240 מ"ל) חלב
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

לציפוי שוקולד:

200 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן

אפשרויות קישוט:

אופן ההכנה:

  • במערבל מקציפים את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג לקרם חלק ויציב. מכניסים לשק זילוף.
  • ממיסים שוקולד במיקרו או בבן-מארי ותוך ערבוב מוסיפים את השמן (המטרה: לתת ברק לשוקולד).
  • שמים את השוקולד המומס בכלי עמוק או בכוס גבוהה, שיהיה נוח לטבול בו את הקרמבו.
  • להרכבה:
    מזלפים קרם על העוגייה, טובלים בשוקולד ואם רוצים מיד טובלים בקישוטים שהכנו.
  • מכניסים למקרר כדי שהשוקולד יתקשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סוכריות צבעוניות לקישוט , פקאן מסוכר , פודינג בטעם וניל צרפתי ,