עוגת שארלוט גבינה פירות אדומים ובישקוטים

מתכון: שרית נובק-misspetel

החומרים:

חבילה בישקוטים maimon's
500 מ"ל שמנת להקצפה
1 חב' (80 גרם) פודינג וניל צרפתי maimon's
500 גרם גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
מעט גרידת לימון (לא חייבים)

אופן ההכנה:

1.מקציפים במיקסר שמנת עם פודינג וסוכר לקצף יציב.

2.מוסיפים גבינה וגרידת לימון ומערבבים היטב.

3.מרפדים תבנית בקוטר 20 ס"מ בבישקוטים בתחתית. מרפדים את הדפנות בשקף.

4.שופכים מעל הבישקוטים את תערובת הגבינה ומיישרים.

5.מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה (אפשר גם להקפאה)

6.מוציאים את העוגה ומחלצים מהתבנית.

7.מצמידים בישקוטים לדפנות וקושרים בסרט.