קאפקייק קטיפה אדומה

החומרים:

לעוגות:

¼ 1 כוסות (125 גרם) קמח רב תכליתי maimon's
¼ כפית מלח
2 כפות (20 גרם)  קקאו דל שומן Maimon's
60 גרם חמאה בטמפ' החדר
כוס (150 גרם) סוכר
1 ביצה
½ כוס (120 מ"ל) ריוויון
½ כפית חומץ

לציפוי:

225 גרם גבינת שמנת בטמפ' החדר
½ כוס (60 גרם) אבקת סוכר maimon's
כוס (160 מ"ל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  • הכנת העוגות:
    מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית שקעים עם מנז'טים ל-12 יחידות.
  • בקערה מערבבים את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, מלח ואבקת קקאו.
  • במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם סוכר בערך 2 דקות עד שמתקבל קרם חלק. מוסיפים את הביצה והווניל וממשיכים להקציף עד שהביצה נטמעת בקרם.מדי פעם יש לגרד את דפנות המיקסר בעזרת מרית.
  • מערבבים את צבע המאכל בכוס עם הריוויון.
  • מוסיפים את תערובת הקמח ב-3 פעמים לסירוגין עם הריוויון. מתחילים ומסיימים עם הקמח.
  • בכלי קטן שמים את החומץ ומוסיפים אליו את הסודה לשתייה. התערובת תבעבע מספר שניות. ערבבו היטב והוסיפו למיקסר.עכשיו יש לעבוד מהר כי הסודה לשתייה מתחילה לעבוד במגע עם הנוזל.
  • מוזגים את התערובת למנז'טים עד גובה ומישרים.
  • אופים בתנור שחומם מראש 18-23 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא נקי. מצננים לחלוטין לפני הציפוי.
  • הכנת הציפוי:
    בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים גבינת שמנת עד שמתקבל מרקם חלק וקרמי. מוסיפים תמצית וניל ואבקת סוכר וממשיכים לערבב.
  • כעת מחליפים את וו הגיטרה בבלון ההקצפה.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה בהדרגה תוך הקצפה ומקציפים עד שמתקבל קרם שניתן לזלף.ניתן להוסיף מעט אבקת סוכר או שמנת מתוקה על מנת להגיע למרקם הנכון.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן ומקשטים את הקאפקייקס.
  • מגישים מיד או שומרים במקרר בכלי אטום עד שבוע.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח רב תכליתי , אבקת אפיה , תמצית בטעם וניל , צבע מאכל אדום , סודה לשתיה , אבקת סוכר , קקאו דל שומן 10-12% ,