פינוקי שקדים

מתכון: שרית נובק-misspetel

החומרים:

(כ-40 עוגיות)
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
½ כוס אבקת סוכר maimon's
1 כפית תמצית אפיה בטעם וניל maimon's 
2 כוסות קמח לבן רב תכליתי maimon's
קורט מלח
1 כוס שקד מולבן טחון maimon's
1 כפית גרידת תפוז או לימון
לציפוי: 
1 כוס אבקת סוכר maimon's

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. במיקסר מקציפים חמאה, אבקת סוכר ותמצית וניל כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה.

3. מוסיפים קמח ומלח ומאחדים.

4. מוסיפים שקדים טחונים וגרידת תפוז. (אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח).

5. מגלגלים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים 
כ-  11-13 דקות עד שהתחתית מזהיבה מעט.

6. מוציאים מהתנור, מקררים ומגלגלים באבקת סוכר.