מעמול אגוזים ומי ורדים

מתכון: דליה עובדת

החומרים:

2/3 כוס (150 מ"ל) שמן קנולה
¾ כוס (180 מ"ל) מים
1 כפית תמצית מי ורדים maimon`s
½ 3 כוסות (500 גרם) קמח עוגות ועוגיות maimon`s
11/2 (240 גרם) סולת
1 שקית אבקת אפייה maimon`s
250 גרם חמאה רכה

למלית: 
1 כוס אגוז מלך טחון maimon`s
1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר maimon`s
50 גרם חמאה רכה

לקישוט:
אבקת סוכר פטנט maimon`s

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:
1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את כל חומרי הבצק ומערבבים כ- 5 דקות.
הכנת המלית:
2. מערבבים יחד את כל החומרים לעיסה חלקה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
הכנת העוגיות:
3. מכינים מהבצק כדורים בקוטר 3-4 ס"מ.
4. יוצרים גומה בכל כדור ומדקקים את הדפנות.
5. שמים מעט מהמלית וסוגרים.
6. יוצרים דוגמא על העוגייה בעזרת מזלג או מצבט מיוחד של מעמולים.
7. מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות.
8. מצננים היטב ומפדרים באבקת סוכר.