מרנג שוקולד

החומרים:


4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 כוס (140 גרם) קקאו דל שומן 10-12% maimon's

אופן ההכנה:

1. מניחים סיר עם מים רותחים (1/3 גובה). 

2. מעל הסיר מניחים קערה חסינת חום ומוסיפים את החלבונים והסוכר. (ביין מארי)

3. טורפים במשך כ-5 דקות עד שהסוכר נמס.

4. מעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק. 

5. מוסיפים למרנג 1/4 כוס אבקת קקאו מנופה ומקפלים בעדינות רבה על מנת לא לשבור את הקצף.

6. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן.

7. מזלפים גבעות במרחקים של 2 ס"מ אחת מהשנייה. מפדרים במעט אבקת קקאו.

8. בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות אופים במשך שעתיים עד שהמרנג יציב ונפרד בקלות מנייר האפייה.

9. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה עד להגשה.