עוגיות קוקוס לפסח

החומרים:

כ-60 עוגיות בעטרות נייר מס' 2
6 חלבונים
2 כוסות (400 גרם) סוכר
4 כוסות (400 גרם) קוקוס טחון maimon's
1 כף (10 גרם) קמח מצה דק
1 כף ( 10 גרם) קמח תפוחי אדמה

לקישוט:

אופן ההכנה:

  • לחמם תנור ל-150 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ובמקביל מגבירים את המהירות עד קבלת קצף מבריק ונוקשה.
  • מקפלים פנימה בעדינות את הקוקוס והקמחים.
  • מסדרים עטרות נייר על תבנית ומעבירים את הקצף לשקית זילוף. את השקית ממלאים עד חציה. מזלפים מהקצף לתוך העטרות כמעט עד למעלה.
  • זורים סוכריות צבעונים מעל ואופים 45-50 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סוכריות צבעוניות לקישוט , קוקוס לבן טחון ,