כעכים מלוחים

החומרים:

25 מ"ל שמן
200 גרם חמאה או מרגרינה
150 מ"ל מים
כפית וחצי (15 גרם) מלח
½ 3 כוסות (500 גרם) קמח עוגות ועוגיות maimon's
ביצה טרופה
במקום שומשום ניתן להשתמש בקצחאו גרגירי אניס

אופן ההכנה:

  • מערבבים יחד את כל החומרים, למעט הביצה והשומשום.
  • עוטפים בניילון ושמים במקרר לשעה.
  • יוצרים נחשים וחותכים כל 10 ס"מ. מחברים את הקצוות לצורת חישוק.
  • טובלים כל חישוק בביצה הטרופה ואח"כ בשומשום ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 15-20 דקות עד קבלת גוון זהוב.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח לעוגות ולעוגיות , שומשום 400 גרם ,