logo

עוגת קליק

klik_resize

עוגת קליק

המתכון באדיבות חברתינו בפייסבוק שרון הדרי

אופן ההכנה

מכינים את שתי העוגות לפי ההוראות על גבי האריזה. מצננים.
מכינים קרם וניל מאינסטנט פודינג: בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את השמנת המתוקה, החלב ואבקת הפודינג.
מקציפים עד קבלת קרם יציב.
חוצים לשניים כל עוגה. מניחים בצלחת הגשה חצי מעוגת השוקולד, מצפים בשכבת קרם לא עבה מדי, מניחים חצי מעוגת הוניל, מצפים בקרם, ושוב מניחים את החצי השני של עוגת השוקולד, מצפים בקרם ומעליו את החצי השני של עוגת הוניל.
מצפים את חלקה העליון של העוגה וגם את הצדדים בקרם.
מקררים כשעה על מנת שהקרם יתייצב.
מסדרים את הקליק באופן דקורטיבי על פני העוגה.

החומרים:

תערובת עוגת וניל maimon's
תערובת עוגת שוקולד maimon's
2 קופסאות (160 גרם) פודינג וניל צרפתי maimon's
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
2 כוסות (480 מ"ל) חלב קר
5 שקיות חטיף קליק שחור-לבן