חנוכה

טיגוניות ריקוטה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(20-25 יחידות)
½ 1 כוסות (200 גרם) קמח לחם
100 גרם גבינת ריקוטה
35 גרם חמאה רכה
½ 1כפות (30 גרם) סוכר
1 כפית (4 גרם) שמרים יבשים
1 ביצה
30 מ"ל ריוויון
קורט מלח
לקישוט: אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, גבינה, סוכר, ביצה, ריוויון ומלח ומערבבים במשך דקה.
2. מוסיפים את השמרים ומערבבים 5 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה ומערבבים 2 דקות נוספות.
3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה כחצי שעה.
4. מחממים שמן במחבת.
5. בעזרת כף חותכים מהבצק עיגולים בגודל משמש.מטגנים את העיגולים משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב.
6. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על גבי נייר מגבת לספיגת עודפי השמן.
7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים