סמיפרדו ג'וני
מתכון: Petit Gateau

החומרים:
(לעוגה בקוטר 22 ס"מ)
מוס פירות יער:
2 פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
4 מיכלים (1 ליטר) שמנת מתוקה להקצפה
1/2 כוס אגוזי לוז מסוכרים maimon's
1/2 כוס מלית דובדבנים 70% פרי maimon's
1/2 כוס פטל או פרי יער אחר (אפשר מהקפאה)
1/4 כפית צבע מאכל ורוד (לא חובה)
ג'וני במלית פודינג
24 גליליות וופל-ג'וני maimon's
1 פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
1/2 כוס (125 מ"ל) חלב
1/2 1 כוסות (325 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
???
אופן ההכנה:
- יוצקים את השמנת לקערת המיקסר. מוסיפים את הפודינג ומקציפים לקצף יציב.
- מוסיפים אגוזי לוז מסוכרים, מלית דובדבנים, פטל וצבע מאכל (לא חובה).
- מקציפים את כל הרכיבים עד שנטמעים בפודינג.
- יוצקים לתבנית או טבעת בקוטר 22 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. מעבירים להקפאה לשעתיים לפחות, עד שהמוס קפוא לגמרי.
- הכנת הג'וני:
- יוצקים חלב ושמנת לקערת המיקסר. מוסיפים פודינג בטעם וניל צרפתי ומקציפים לקצפת יציבה.
- מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
- מוציאים את הסמיפרדו מהמקפיא. מניחים סביבו גליליות ג'וני. מזלפים לכל ג'וני קצפת.
- עוטפים סביב בסרט סאטן. מגישים קפוא.
הוראות אחסון:
את הקצפת שנותרה אפשר לשמור במקפיא לשימוש אחר
מאחסנים במקפיא עד שבועיים. מגישים קפוא.