מתנה מתוקה - עוגיות גרנולה ושוקולד צ'יפס בצנצנת

מתכון: רות אופק

החומרים:


½ כוס (70 גר') קמח לבן רב תכליתי maimon's 
 ¼כוס דחוסה (60 גר') סוכר חום 
 ¼כוס (50 גר') סוכר לבן
¾ כוס (75 גר') שיבולת שועל
1/3 כוס  (50 גר'-חצי שקית) שקד טבעי גרוס maimon's 
½ כוס (100 גר')  שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% maimon's 
100 גרם חמאה רכה 
1 ביצה M

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה חמאה וביצה ומוסיפים את כל החומרים היבשים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים כ-15 דק' להתגבשות.

3. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר כ- 2-3 סנטימטר ומסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים אחת מהשניה משטחים מעט כל עוגייה.

4. אופים את העוגיות בחום של 180 מעלות במשך כ- 8 דקות עד שהן משחימות במרכז.  

טיפ להכנת צנצנת מתוקה במתנה! 
מסדרים בשכבות את כל חומרי הגלם היבשים ואוטמים היטב. אל תשכחו לציין על גבי הצנצנת כי יש להוסיף 100 גר' חמאה וביצה לתערובת העוגיות!