בראוניז גבינה ושוקולד צ'יפס של מיקי
מתכון: מיקי שמו

החומרים:
תבנית מלבנית
1 תערובת להכנת בראוניז maimon's
135 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
3 ביצים גדולות
1/2 כוס (50 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
למלית גבינה:
500 גרם גבינה לבנה 9% שומן
175 גרם שמנת חמוצה
1 ביצה XL
1/4 כוס (50 גרם) סוכר לבן
1/2 שקית (5 גרם) סוכר וניל maimon's
3/4 חבילה (60 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's או פודינג וניל לבן במיוחד maimon's
לציפוי שוקולד:
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
אופן ההכנה:
הכנת הבראוניז:
- יוצקים לקערה את התערובת להכנת בראוניז, חמאה, ביצים ושוקולד צ'יפס.
- מערבבים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לתבנית אפייה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- אופים כ- 20 דקות. מוציאים ומצננים.
- בקערת המיקסר מערבלים את כל החומרים למלית גבינה יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים את המלית גבינה על הבראוניז ואופים בחום של 150 מעלות למשך 20 דקות.
- מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-120 וממשיכים לאפות במשך כ- 30-35 דקות עד שהעוגה אינה רוטטת.
- מקררים את העוגה לאחר האפייה למשך לילה שלם או 6 שעות לפחות עד להתייצבות.
- מניחים את השוקולד בקערה.
- מרתיחים את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ושופכים על גבי השוקולד. ממתינים כדקה.
- מערבלים עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
- מצפים את העוגה ומגישים.
הטיפ של מיקי!
ניתן לקשט את העוגה במעט אגוזים גרוסים, שוקולד לבן מגורר, פקאן מסוכר ועוד.